Rick egyenes ülőgarnitúra már -tól

Rick egyenes ülőgarnitúra
Most -ért elviheti, 133.900 Ft helyett!
133900 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Rick egyenes ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Rick egyenes ülőgarnitúra igényes megjelenésű, pompás darabunk. Mivel modern megjelenésű, ezért könnyedén beilleszthető exkluzív lakásokba, vagy dobhatja fel régiesebb helyek kisugárzását. Mivel ágyazható, ezért a vendégeink éjszakai elszállásolása is megoldott. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. A képen látható párnák a teljes árba foglaltak. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is remek, és frappáns minőség. Amennyiben szeretne tőlünk vásárolni, kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy számíthassunk Önre, és tudjunk egyeztetni! Rendelhető!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
Méretek:
- 188x91cm szélesség

- 84/67cm magasság párna függvényében 

- 199x81cm fekvőfelület
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület


Felhívom