Relaxa szürke sarok ülőgarnitúra 399.000 Ft-ért

Relaxa szürke sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
399000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Relaxa szürke sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Relaxa szürke sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Az állítható hátsó fejtámla, és a mozdítható oldalsó kartámasz a makulátlan kényelmi funkcionalitást segítik elő. Momentán szürke színben tudjuk biztosítani vásárlóinknak. Mivel motoros relaxos kivitelű, ezért remek lehetőséget nyújt, amennyiben relaxálni szeretnénk egy jót egy fáradt nap végén. Balos kivitelt tudunk biztosítani. Német import termékeink színvonalát hozza eme Relaxa szürke sarok ülőgarnitúra. Meg szeretné rendelni a darabot? Hívja bútoros Tomit a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Méretek:
-293x257cm

Kivitel:
- Multi relax funkciós ülőegységek

Állás:
- Balos kivitel


Felhívom