Relaxa sarokkanapé -10 Ft-ért

Relaxa sarokkanapé
Érdekli a termékünk?
-10 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
AzZZZ űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Relaxa sarokkanapé

Termék leírása:

A Relaxa sarokkanapé kiváló minőségű, pompás darabunk. A darab állítható fejtámlával, és mozdítható oldalsó kartámasszal felszerelt, és nem is véletlenül: ez által találhatja el a makulátlan kényelmi pozíciót. Szeretné vendégeit időnként éjszakára elszállásolni? Nem probléma, ágyazható kivitelénél fogva. Pillanatnyilag szürke színben tudjuk biztosítani, ez a jövőben változhat. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást.  Balos kivitelt tudunk biztosítani. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. Amennyiben érdekli a készletről kapható darabunk, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
 - Ágyazható
 - Állítható kartámasz
 - Állítható fejtámasz
Méretek:
 - 293x257cm
Kivitel:
 - Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
 - Balos kialakítás


Ha Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.
Felhívom