Puzzle U formájú sötétszürke ülőgarnitúra 629.000 Ft-ért

Puzzle U formájú sötétszürke ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
629000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Puzzle U formájú sötétszürke ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Puzzle U formájú sötétszürke ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Megjelenési eleganciáját feldobja a felületén megjelenő díszítő varrás. Ágyazható voltánál fogva az éjszakai vendégfogadás is könnyedén megoldható, és mivel ágyneműtartós, ezért ágynemű tárolására is remek lehet. Jelenleg sötétszürke színben tudjuk vásárlóink rendelkezésére bocsátani, de lehetséges, hogy ez változni fog. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Balos kivitellel tudunk szolgálni. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. Készletinformációval kapcsolatban kérjük, hívja tamást a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
- Ágyneműtartós funkció
Méretek:
- 370x250x180cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakításban


Felhívom