Prato sarok kanapé 376.900 Ft-ért

Prato sarok kanapé
Érdekli a termékünk?
376900 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Prato sarok kanapé

Termék leírása:

A Prato sarok kanapé egy időtlen stílusú ülőgarnitúra, amely kényelmes pihenést biztosít számunkra. Alvási funkcióval is rendelkezik, így mikor vendéget fogadsz, nem kell este haza menniük, mert lesz hely, ahol alhatnak. A fekvő felülete 199x128cm összesen. Összesen öt fejtámlával rendelkezik, amiket kattanós zsanérokkal tetszőlegesen beállíthatunk, hogy a legjobb alátámasztást nyújtsa. A kanapé végén praktikus tárolóval rendelkezik, amiben kényelmesen elfér az ágynemű vagy pokróc, hogy mindig kéznél legyen, ha kell. Körbe háttámlás kialakításának köszönhetően a hideghabos és hullámrugós ülőfelületén öten kényelmesen elférnek, mert az a kanapé méreteihez képest nem kicsi, teljes külső méret 266x243cm. Ha tetszik kanapénk, amit bemutattunk neked, ne késlekedj rendeld meg most, hívj bátran, beszélj értékesítőnkkel és gyere el, nézd meg, ha ki van állítva vagy rendeld meg rögtön, ebben a kanapéban, biztos nem csalódsz, ha ilyet keresel.

Méretei: 266x243cm

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat
 - Kattanós fejtámlák 5 db

Méretek:
 - Szélesség: 266 cm,
 - Magasság: felhajtott fejtámlákkal 110 cm,
   lehajtott fejtámlákkal: 97 cm
 - Mélység: 243 cm,
 - Fekvőfelület: 128 x 199 cm

 - Ülő magasság: 45 cm,
 - Ülő mélység: 61 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Hullámrugós kombinált ülőfelület

Állás:
 - Jobbos kanapé
 - Balos kanapé

Színek:
 - 320-02 - Sötét szürke (szövet)
 - 320-08 - Barna (szövet)
 - 320-09 - Világos szürke (szövet)

Felhívom