Povaris sarokkanapé 139.000 Ft-ért

Povaris sarokkanapé
Érdekli a termékünk?
139000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Povaris sarokkanapé

Termék leírása:

A Povaris sarokkanapé igényes megjelenésű, pompás darabunk. Letisztult megjelenésénél fogva remek darabjává válhat bármely nappalinak. Mivel ágyazható, ezért akár éjszakai vendégvárásra is alkalmas, valamint tárolós voltánál fogva akár különféle dolgok tárolására is alkalmas lehet, például ágynemű tárolására. Szürke és fehér színekben kapható. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Balos kivitellel tudunk szolgálni. A darabhoz járnak a párnák is. Mivel átszerelhető, ezért akár méreteiben is módosítható. Amennyiben meg szeretné vásárolni a darabot, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb készletinformációkkal kapcsolatban a 06/70 626-50-33 számon. Ha nincs éppen raktáron, ne aggódjon, be tudjuk szerezni Önnek!

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós funkció
 - Átszerelhető
Méretek:
 - 144x187cm
Kivitel:
 - No-sag hullám rugós hideghabos felület
 - A párnák tartozékok
Állás:
 - Balos kialakításban
Színek: 
 - Fehér, és szürke színválaszték

Felhívom