Pecking sarok ülőgarnitúra 100.000 Ft-ért

Pecking sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
100000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Pecking sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Pecking sarok ülőgarnitúra igényes megjelenésű, pompás darabunk. Kinézete exkluzív, így könnyedén vihet egy kis modernitást a környezetbe. Ágyazható, ezért remek választás lehet, amennyiben időnként vendégeinket kellene éjszakára elszállásolni. Mivel ágyneműtartós, ezért akár tárolási feladatokat is elláthat. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Jobbos, és balos állásban is kapható, így könnyedén találhatunk olyan kivitelt, ami passzol a mi nappalinkhoz. A képen látható párnák szintén a darab tartozékai. Amennyiben felkeltettük a figyelmét, kérjük, hívja értékesítőnket készletinformációkkal kapcsolatban a 06/70 626-50-33 számon! Ha nincs éppen raktáron, meg tudjuk rendelni Önnek!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
- Ágyneműtartós funkció

- Átszerelhető
Méretek:
- 190x150cm befoglaló

- 120x190cm fekvőfelület
Kivitel:
- No-sag hullám rugós hideghabos felület
- A párnák tartozékok
Állás:
- Jobbos vagy balos kialakításban


Felhívom