Parole forgatható sarok ülőgarnitúra 0 Ft-ért

Parole forgatható sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
0 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Parole forgatható sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Parole forgatható sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A háttámla állítható annak érdekében, hogy megtalálhassa az Ön számára leginkább kényelmes pozíciót hátul. A felület kényelmessége a hideghabos egységek által szolgáltatott. Amennyiben rendszeresen szeretne relaxálni egy jót, akkor is kiváló lehetőséget nyújthat az Ön számára, hiszen motoros relax funkcióval felszerelt. Balos állásban tudjuk biztosítani. Német import termékeink színvonalát hozza eme Parole forgatható sarok ülőgarnitúra. Készletinformációval kapcsolatban kérjük, hívja Tamást a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Állítható háttámla
- Motoros relax
Méretek:
- 270x230
Kivitel:
- Hideg habos ülőfelület
Állás:
- Balos kialakításban


Felhívom