Párizs sarok ülőgarnitúra 260.000 Ft-ért

Párizs sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
260000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Párizs sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

Párizs sarokülőgarnitúra - mit is lehetne mondani erről a ülőgarnitúraról, hisz magáért beszél. Kényelmes és arányos bútor, szép vonalvezetéssel és praktikus méretekkel, ágyazható és ágyneműtartós kialakításban, végig kattanós fejtámlákkal a hullámrugós ülőrészek felett.

Anyagaiban és színében természetesen változtatható ez a rendelhető ülőgarnitúra, amit akár jobbos vagy balos állásban is kérhet, természetesen, ahogy szeretné, úgy szállítjuk. Ágygépe a kényelmes ülések alatt rejtve található, és ágynyitó mechanikával, azaz ágygéppel nyitható, hogy egységes, kényelmes felületeket biztosítson a vendégek számára. Ágyneműtartója az előrenyúló ottomán alatt található, ami teljes egészében felnyitható, hogy könnyen pakolható legyen a tárolója. Ha tetszik ez az általunk bemutatott ülőgarnitúra, és szeretne egyet, ne halogassa, hívjon minket bátran és segítünk mindenben! Legyen szó szövetválasztásról, vagy szeretné kipróbálni vagy csak szeretnéd leadni rendelését, akkor hívjon minket bátran!

Méretei: 265 x 180 cm

Adatok:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat

Méretek:
 - Szélesség: 265 cm,
 - Magasság: kinyitott fejtámlával: 98 cm,
   lezárt fejtámlával: 78 cm
 - Mélység: 180 cm,
 - Fekvőfelület: 120 x 225 cm

- Ülő magasság: 44 cm,
- Ülő mélység: 61 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület kombinált hullámrugós egységekkel.
 - Duplakomfortos üléselemek
 - kinyitható ágygépen hideghabos szivacsozással.

Állás:
 - Jobbos kialakításban
 - Balos kialakításban

Felhívom