Pandora ágyazható sarok ülőgarnitúra 269.000 Ft-ért

Pandora ágyazható sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
269000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Pandora ágyazható sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Pandora ágyazható sarok ülőgarnitúra igényes megjelenésű, pompás darabunk. A fejtámasz állítható, hogy pontosan beállíthassa az ülési komfortot felül. Ágyazható voltánál fogva akár éjszakai vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. Mivel ágyneműtárolós, ezért remek választás lehet, amennyiben ágynemű tárolására szeretnénk felhasználni. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Jobbos állásban tudjuk biztosítani. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is remek, és frappáns minőség. Amennyiben érdekli a készletről kapható darabunk, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Ágyazható

- Ágyneműtartós
- Állítható fejtámasz
Méretek:
- 250x170cm befoglaló

- 120x190cm fekvőfelület
Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Jobbos kialakítás


Felhívom