Panama sarokkanapé már -tól

Panama sarokkanapé
Most -ért elviheti, 269.000 Ft helyett!
269000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Panama sarokkanapé

Termék leírása:

A Panama sarokkanapé kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Kinézete exkluzív, így könnyedén vihet egy kis modernitást a környezetbe. Egyszerű, letisztult megjelenésénél fogva igényességet sugároz ki. A felületén található díszítő varrás még elegánsabbá, és tetszetősebbé varázsolja. Ágyazható, ezért remek választás lehet, amennyiben időnként vendégeinket kellene éjszakára elszállásolni. Mivel ágyneműtartós, ezért akár tárolási feladatokat is elláthat. Több színben is kapható, ezért megtalálhatja azt a megoldást, ami a lakásához legjobban illik. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Jobbos kivitelben kapható. A képen látható párnák a teljes árba foglaltak. Meg szeretné rendelni a darabot? Hívja bútoros Tomit a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós funkció
 - Méretbeli módosíthatóság
Méretek:
 - 300x210cm
Kivitel:
 - No-sag hullám rugós, vagy szivacsos ülőfelület
 - A párnák tartozékok
Állás:
 - Jobbos kialakításban
Színek: (képeken)
 - Több színben is akár

Felhívom