Palermo sarokkanapé már -tól

Palermo sarokkanapé
Érdekli a termékünk?
-10 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
AzZZZ űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Palermo sarokkanapé

Termék leírása:

A Palermo sarokkanapé kiváló minőségű, pompás darabunk. Exkluzív kinézetű, ebből adódóan remek választás lehet, ha modernebbé szeretnénk varázsolni otthonunkat. A fejtámasz állítható, hogy pontosan beállíthassa az ülési komfortot felül. Mivel ágyazható, ezért akár éjszakai vendégvárásra is alkalmas, valamint tárolós voltánál fogva akár különféle dolgok tárolására is alkalmas lehet, például ágynemű tárolására. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. A valódi bőrből készült termékeinkhez hasonlóan ez is prémium. Különösen jó választás lehet, amennyiben szeretünk egy kicsit ellazulni, motoros relax funkciójának köszönhetően. Jobbos kivitelben kapható. Mivel német import termékünk, ezért kiváló, remek minőséget hordoz magában. Ha felkeltettük a figyelmét, akkor kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb készletinformációval kapcsolatban a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
 - ágyazható
 - ágyneműtartós
Méretek:
 - 265x225cm
Kivitel:
 - No-sag hullám rugós hideghabos felület
Állás:
 - Jobbos kialakításban


Ha Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.
Felhívom