Orion U alakú ülőgarnitúra -10 Ft-ért

Orion U alakú ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
-10 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
AzZZZ űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Orion U alakú ülőgarnitúra

Termék leírása:

Az Orion U alakú ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Motoros relax funkciójának köszönhetően kiváló lehetőségeket nyújthat akár relaxálásra is. Balos kivitelben kapható. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is remek, és frappáns minőség. Ha felkeltettük a figyelmét, akkor kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb készletinformációval kapcsolatban a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Relax háttámla
Méretek:
- 280X260X180 cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakításbanHa Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.
Felhívom