Nopoly nagyméretű szürke sarok ülőgarnitúra 500.000 Ft-ért

Nopoly nagyméretű szürke sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
500000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Nopoly nagyméretű szürke sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Nopoly nagyméretű szürke sarok ülőgarnitúra igényes megjelenésű, pompás darabunk. A díszítő varrás, mely a felületén megjelenik, különleges megjelenést kölcsönöz neki. Az állítható fejtámla, és a mozdítható hátsó támla a makulátlan kényelmi funkcionalitást vezeti elő. Mivel ágyneműtárolós, ezért remek választás lehet, amennyiben ágynemű tárolására szeretnénk felhasználni. Jelenleg szürke színben tudjuk vásárlóink rendelkezésére bocsátani, de lehetséges, hogy ez változni fog. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Különösen jó választás lehet, amennyiben szeretünk egy kicsit ellazulni, motoros relax funkciójának köszönhetően. Jobbos állásban tudjuk biztosítani. A képen látható párnák szintén a darab tartozékai. Mivel német import termékünk, ezért kiváló, remek minőséget hordoz magában. A darab készletről kapható. Amennyiben érdeklődni szeretne, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Állítható háttámla

- Állítható fejtámla
- Ágyneműtartós funkció
Méretek:
- 260x420cm
Kivitel:
- No-sag hullám rugós hideghabos felület
- A párnák tartozékok
Állás:
- Jobbos kialakításban
Színek:
- Szürke


Felhívom