Nemo currysárga sarok ülőgarnitúra bőrből -10 Ft-ért

Nemo currysárga sarok ülőgarnitúra bőrből
Érdekli a termékünk?
-10 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
AzZZZ űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Nemo currysárga sarok ülőgarnitúra bőrből

Termék leírása:

A Nemo currysárga sarok ülőgarnitúra bőrből igényes megjelenésű, pompás darabunk. Az állítható fejtámla, és a mozdítható oldalsó támla fogja segíteni abban, hogy a tökéletes kényelmi harmóniát megtalálhassa. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Tekintve, hogy bőrből készült darabunk, ezért remek minőséget képvisel. Balos kivitellel tudunk szolgálni. Német import termékeink színvonalát hozza eme Nemo currysárga sarok ülőgarnitúra bőrből. Amennyiben érdekli a készletről kapható darabunk, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Kattanó kar
- Kattanós fejtámlák

Méretek:
-300x170cm

Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület

Állás:
- Balos kialakításbanHa Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.
Felhívom