Patrick kanapé 79.000 Ft-ért

Patrick kanapé
Érdekli a termékünk?
79000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Patrick kanapé

Termék leírása:

A Patrick kanapé több színben is kapható, impozáns darabja lehet bármelyik nappalinak. Letisztult vonalvezetése révén könnyedén beilleszthető számos nappaliba, nem csupán exkluzív otthonokba. Egy modern, új építésű otthonban kiválóan beleillik a környezetbe, egy régiesebb helyen pedig növeli a helyszín kisugárzását, és modernitását. A kanapé könnyedén ággyá formálható, ebből kifolyólag vendégek elszállásolására is kiváló lehetőséget nyújthat. Az ülés hullámrugós és habos kivitelű, ami maximális kényelmet biztosít a felhasználó részére. A hátsó részen a hab kárpit biztosítja a kiváló fekvést. A kanapé mellé három nagyobb hátsó párna, 2 kisebb párna, és 2 díszpárna jár. 

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció

Méretek:

 - Szélesség: 215 cm,
 - Hosszúság: 94 cm,

Kivitel:
 - No-sag hullám rugós és
 - Hideg habos ülőfelület
 - A párnák tartozékok

Felhívom