Torben ülőgarnitúra -10 Ft-ért

Torben ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
-10 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
AzZZZ űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Torben ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Torben ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. Az éjszakai vendégvárás is megoldott, az ágyazható funkcionalitásnak köszönhetően. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. A képen látható párnák a teljes árba foglaltak. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy megtalálhassuk a közös pontot!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
Méretek:
- 136x85cm szélesség

- 86/74cm magasság párna függvényében 

- 192x126cm fekvőfelület
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelületHa Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.
Felhívom