Speedway sarok ülőgarnitúra 269.000 Ft-ért

Speedway sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
269000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Speedway sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Speedway sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A fejtámla mozdítható, annak érdekében, hogy pontosan beállíthassa a feje számára a pontos kényelmi funkcionalitást. Ágyazható voltánál fogva az éjszakai vendégfogadás is könnyedén megoldható, és mivel ágyneműtartós, ezért ágynemű tárolására is remek lehet. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Jobbos kivitelt tudunk biztosítani. Kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb, hogy tudjunk Önnek segíteni!

ADATOK:

Funkciók:
 - Ágyazható
- Ágyneműtartós
- Kattanós fejtámlákkal
Méretek:
   260x220cm
Kivitel:
 - Textilbőr és szövet
Állás:
 - Jobbos kialakításban

Felhívom