Speedway kis ülőgarnitúra 99.000 Ft-ért

Speedway kis ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
99000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Speedway kis ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Speedway kis ülőgarnitúra igényes megjelenésű, pompás darabunk. Mivel modern megjelenésű, ezért könnyedén beilleszthető exkluzív lakásokba, vagy dobhatja fel régiesebb helyek kisugárzását. A fejtámla mozdítható, annak érdekében, hogy pontosan beállíthassa a feje számára a pontos kényelmi funkcionalitást. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Mivel német import termékünk, ezért kiváló, remek minőséget hordoz magában. Amennyiben érdekli a készletről kapható darabunk, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Mozdítható fejtámlák,

Méretek:
-205x100cm

Kivitel:
- Kiváló minőségű hullámrugók és a poliéterhab

Állás:
- Egyenes kialakításban


Felhívom