Savona modern sarokgarnitúra relaxxal 299.000 Ft-ért

Savona modern sarokgarnitúra relaxxal
Érdekli a termékünk?
299000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Savona modern sarokgarnitúra relaxxal

Termék leírása:

A Savona modern sarokgarnitúra relaxxal kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Mivel modern megjelenésű, ezért könnyedén beilleszthető exkluzív lakásokba, vagy dobhatja fel régiesebb helyek kisugárzását. A mozdítható fejtámasz, és az állítható oldalsó kartámla a makulátlan kényelmi funkcionalitást, és esztétikumot segítik elő. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Motoros relax funkciójának köszönhetően kiváló lehetőségeket nyújthat akár relaxálásra is. Balos kivitellel tudunk szolgálni. Mivel német import termékünk, ezért kiváló, remek minőséget hordoz magában. A darab készletről kapható. Amennyiben érdeklődni szeretne, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Motoros relax funkció
- Állítható kartámasz
- Állítható fejtámla
Méretek:
- 300x185cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakításban


Felhívom