Santa Fe szürke sarokkanapé 349.000 Ft-ért

Santa Fe szürke sarokkanapé
Érdekli a termékünk?
349000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Santa Fe szürke sarokkanapé

Termék leírása:

A Santa Fe szürke sarokkanapé remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A felületén található díszítő varrás még elegánsabbá, és tetszetősebbé varázsolja. Az állítható fejtámla, és a mozdítható oldalsó támla fogja segíteni abban, hogy a tökéletes kényelmi harmóniát megtalálhassa. Momentán szürke színben tudjuk biztosítani vásárlóinknak. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Jobbos kivitelben kapható. Német import termékeink színvonalát hozza eme Santa Fe szürke sarokkanapé. Felkeltettük a figyelmét? Ne habozzon telefonálni készletinformációkért a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Állítható fejtámla
- Mozdítható kartámasz
Méretek:
- 315x195cm
Kivitel:
- No-sag hullám rugós hideghabos felület
Állás:
- Jobbos kialakításban
Színek:
 -szürkésbarna


Felhívom