Salo sarok ülőgarnitúra 254.700 Ft-ért

Salo sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
254700 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Salo sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Salo sarok ülőgarnitúra igényes megjelenésű, pompás darabunk. Mivel modern megjelenésű, ezért könnyedén beilleszthető exkluzív lakásokba, vagy dobhatja fel régiesebb helyek kisugárzását. Letisztult megjelenésének köszönhetően igényességet sugároz ki. A felületén található díszítő varrás még elegánsabbá, és tetszetősebbé varázsolja. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. A darabhoz járnak a párnák is. A hátlapot valódi szövet borítja. Német import termékeink színvonalát hozza eme Salo sarok ülőgarnitúra. Akár puffal együtt is rendelhető. Felkeltettük az érdeklődését? Amennyiben igen, kérjük, hogy hívja mihamarabb értékesítőnket, hogy megtalálhassuk a megfelelő megoldást Önnek!

ADATOK:
Méretek:
- 251x187cm szélesség

- 92/75cm magasság párna függvényében 

- 210x172cm fekvőfelület
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület


Felhívom