Romeo exkluzív ülőgarnitúra -10 Ft-ért

Romeo exkluzív ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
-10 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
AzZZZ űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Romeo exkluzív ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Romeo exkluzív ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A kinézete pompás, így könnyedén vihet egy kis modernitást a környezetbe. A díszítő varrás, mely a felületén megjelenik, különleges megjelenést kölcsönöz neki. Mivel ágyazható, ezért a vendégeink éjszakai elszállásolása is megoldott. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. A képen látható párnák a teljes árba foglaltak. A hátlapját valódi szövet borítja. Mivel német import termékünk, ezért kiváló, remek minőséget hordoz magában. Amennyiben meg szeretné rendelni a darabot, ne felejtse el hívni értékesítőnket a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
Méretek:
- 237x102cm szélesség

- 92/82cm magasság párna függvényében

- 190x158cm fekvőfelület
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelületHa Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.
Felhívom