Pasadena bőr sarok ülőgarnitúra 549.000 Ft-ért

Pasadena bőr sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
549000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Pasadena bőr sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Pasadena bőr sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. Az állítható fejtámasz, és a mozdítható háttámla a kényelmi funkcionalitást fokozza. A kartámasz mozdítható, ezzel biztosítva, hogy megtalálhassa a legkomfortosabb pozíciót. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. A valódi bőrből készült termékeinkhez hasonlóan ez is prémium. Balos kivitelt tudunk biztosítani. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is remek, és frappáns minőség. A vásárlási árba a puff is bele foglalt. Ha megtetszett a darab, akkor hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy tudjunk Önnek készletinformációkkal szolgálni. Amennyiben éppen nem lenne raktáron, meg tudjuk rendelni Önnek!

ADATOK:

Funkciók:
- Kattanó kar

- Állítható fejtámla

- Állítható háttámla
Méretek:
- 285x180cm
Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakítás


Felhívom