Nopoly U alakú tárolós ülőgarnitúra 399.000 Ft-ért

Nopoly U alakú tárolós ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
399000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Nopoly U alakú tárolós ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Nopoly U alakú tárolós ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. Az állítható fejtámasz, és a mozdítható háttámla a kényelmi funkcionalitást fokozza. Ágyneműtartós voltánál fogva akár tárolási funkciókat is remekül elláthat, ezzel sok helyet megspórolva a háztartásunkban. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Amennyiben rendszeresen szeretne relaxálni egy jót, akkor is kiváló lehetőséget nyújthat az Ön számára, hiszen motoros relax funkcióval felszerelt. Balos kivitellel tudunk szolgálni. Német import termékeink színvonalát hozza eme Nopoly U alakú tárolós ülőgarnitúra. A darab készletről kapható. Amennyiben érdeklődni szeretne, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:

 - Motoros relax 

 - Ágyneműtartós

 - Állítható fejtámla

 - Állítható háttámla

Méretek:
- 345x220x225cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakítás


Felhívom