Nemo motoros sarok ülőgarntúra 449.000 Ft-ért

Nemo motoros sarok ülőgarntúra
Érdekli a termékünk?
449000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Nemo motoros sarok ülőgarntúra

Termék leírása:

A Nemo motoros sarok ülőgarntúra kiváló minőségű, pompás darabunk. A fejtámasz állítható, hogy pontosan beállíthassa az ülési komfortot felül. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Amennyiben rendszeresen szeretne relaxálni egy jót, akkor is kiváló lehetőséget nyújthat az Ön számára, hiszen motoros relax funkcióval felszerelt. Balos kivitelt tudunk biztosítani. Mivel német import termékünk, ezért kiváló, remek minőséget hordoz magában. Amennyiben érdekli a készletről kapható darabunk, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Kattanós fejtámla
Méretek:
- 270x230cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakításban


Felhívom