Nemo ágyazható sarok ülőgarnitúra 379.000 Ft-ért

Nemo ágyazható sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
379000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Nemo ágyazható sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Nemo ágyazható sarok ülőgarnitúra igényes megjelenésű, pompás darabunk. A fejtámasz állítható, hogy pontosan beállíthassa az ülési komfortot felül. Mivel ágyazható, ezért a vendégeink éjszakai elszállásolása is megoldott. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Különösen jó választás lehet, amennyiben szeretünk egy kicsit ellazulni, motoros relax funkciójának köszönhetően. Balos kivitelben kapható. Német import termékeink színvonalát hozza eme Nemo ágyazható sarok ülőgarnitúra. Készletinformációval kapcsolatban kérjük, hívja tamást a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Kattanós fejtámla

- Motoros relax

- Ágyazható
Méretek:
- 270x260cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakításban


Felhívom