Multiflex valódi bőr bézs ülőgarnitúra 299.000 Ft-ért

Multiflex valódi bőr bézs ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
299000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Multiflex valódi bőr bézs ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Multiflex valódi bőr bézs ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Mivel ágyazható, ezért a vendégeink éjszakai elszállásolása is megoldott. Pillanatnyilag bézs színben tudjuk biztosítani, ez a jövőben változhat. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Tekintve, hogy bőrből készült darabunk, ezért tartós. Mivel német import termékünk, ezért kiváló, remek minőséget hordoz magában. A darab készletről kapható. Amennyiben érdeklődni szeretne, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Ágyazható
Méretek:
- 91x215cm befoglaló

- 140x200cm fekvőfelület
Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Egyenes kialakítás


Felhívom