Marie egyenes ülőgarnitúra 162.400 Ft-ért

Marie egyenes ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
162400 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Marie egyenes ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Marie egyenes ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Egyszerű, letisztult megjelenésénél fogva igényességet visz a környezetbe. A fejtámasz állítható, hogy pontosan beállíthassa az ülési komfortot felül. Mivel ágyazható, ezért akár éjszakai vendégvárásra is alkalmas, valamint tárolós voltánál fogva akár különféle dolgok tárolására is alkalmas lehet, például ágynemű tárolására. A képen látható párnák szintén a darab tartozékai. A hátlapját valódi szövet borítja. Német import termékeink színvonalát hozza eme Marie egyenes ülőgarnitúra. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy megtalálhassuk a közös pontot!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció

- Ágyneműtartós funkció

- Állítható fejtámla
Méretek:
- 207x98cm szélesség

- 91/88cm magasság párna függvényében 

- 201x91cm fekvőfelület
Kivitel:
- Bonellrugós ülőfelület


Felhívom