Lido system bordó sarok ülőgarnitúra bőrből -10 Ft-ért

Lido system bordó sarok ülőgarnitúra bőrből
Érdekli a termékünk?
-10 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
AzZZZ űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Lido system bordó sarok ülőgarnitúra bőrből

Termék leírása:

A Lido system bordó sarok ülőgarnitúra bőrből kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A fejtámasz állítható, hogy pontosan beállíthassa az ülési komfortot felül. Jelenleg bordó színben tudjuk vásárlóink rendelkezésére bocsátani, de lehetséges, hogy ez változni fog. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Mivel bőrből készült, ezért kiváló minőségű, frappáns, és strapabíró. Amennyiben rendszeresen szeretne relaxálni egy jót, akkor is kiváló lehetőséget nyújthat az Ön számára, hiszen motoros relax funkcióval felszerelt. Jobbos kivitellel tudunk szolgálni. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is remek, és frappáns minőség. Készletinformációval kapcsolatban kérjük, hívja tamást a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:

- Motoros relax funkció

- Állítható fejtámla

Méretek:
- 260x215cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Jobbos kialakításHa Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.
Felhívom