Lava piros sarok ülőgarnitúra 499.000 Ft-ért

Lava piros sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
499000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Lava piros sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Lava piros sarok ülőgarnitúra igényes megjelenésű, pompás darabunk. A mozdítható fejtámasz, és az állítható oldalsó kartámla a makulátlan kényelmi funkcionalitást, és esztétikumot segítik elő. Pillanatnyilag piros színben tudjuk biztosítani, ez a jövőben változhat. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi kialakítást. Jobbos kivitellel tudunk szolgálni. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is remek, és frappáns minőség. Amennyiben érdekli a készletről kapható darabunk, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Kattanó fejtámasz, állítható oldalsó kartámla
Méretek:
- 265x230cm
Kivitel:
- No-sag hullám rugós hideghabos felület
Állás:
- Jobbos kialakításban
Színek:
-Bordópiros


Felhívom