Delta sarokkanapé -10 Ft-ért

Delta sarokkanapé
Érdekli a termékünk?
-10 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
AzZZZ űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Delta sarokkanapé

Termék leírása:

A Delta sarokkanapé kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A felületén található díszítő bevarrások csak növelik a megjelenési különlegességet. A fejtámla mozdítható, annak érdekében, hogy pontosan beállíthassa a feje számára a pontos kényelmi funkcionalitást. Különféle tárolási feladatokra is remekül felhasználható, ugyanis ágyneműtartós kivitelű. A hideghabos kivitelének köszönheti a puha, kényelmes felületét. Különösen jó választás lehet, amennyiben szeretünk egy kicsit ellazulni, motoros relax funkciójának köszönhetően. Balos kivitellel tudunk szolgálni. Német import termékeink színvonalát hozza eme Delta sarokkanapé. Felkeltettük a figyelmét? Ne habozzon telefonálni készletinformációkért a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
 - Állítható fejtámla, és háttámla
 - Ágyneműtartós funkcióval
Méretek:
 - 245x230cm,
Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
Állás:
 - Balos kialakításban


Ha Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.
Felhívom