Como U alakú ülőgarnitúra 502.900 Ft-ért

Como U alakú ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
502900 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Como U alakú ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Como U alakú ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Exkluzív kinézetű, ebből adódóan remek választás lehet, ha modernebbé szeretnénk varázsolni otthonunkat. A háttámla állítható annak érdekében, hogy megtalálhassa az Ön számára leginkább kényelmes pozíciót hátul. Ágyneműtartós voltánál fogva akár tárolási funkciókat is remekül elláthat, ezzel sok helyet megspórolva a háztartásunkban. Kék, szürke és fehér színekben választható. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Különösen jó választás lehet, amennyiben szeretünk egy kicsit ellazulni, motoros relax funkciójának köszönhetően. Jobbos, és balos kivitelű állásban is tudjuk szolgáltatni, ez által szinte bármilyen nappali tökéletes bútora lehet. A képen látható párnák szintén a darab tartozékai. Felkeltettük az érdeklődését? Amennyiben igen, kérjük, hogy hívja mihamarabb értékesítőnket, hogy megtalálhassuk a megfelelő megoldást Önnek!

ADATOK:

Funkciók:
 - Motoros relax funkció
 - Felnyitható ágyneműtartó

Méretek:

 - Szélesség: 302 cm,
 - Hosszúság: 189 cm,
 - Magasság: párnával 96 cm,
   párna nélkül: 80 cm
 - Ülő magasság: 46 cm,
 - Ottomán mérete: 142 / 93cm,
 - A relaxelem hossza: 171cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - A párnák tartozékok

Állás:
 - Jobbos kialakításban
 - Balos kialakításban

Színek: (képeken)
 - Fehér szín 414/07 - 414/07 - 318/01
 - Szürke 414/09 - 414/09 - 318/01
 - Kék 414/12 - 414/12 - 709/09


Felhívom