Chef bőr sarok ülőgarnitúra 349.000 Ft-ért

Chef bőr sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
349000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Chef bőr sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Chef bőr sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. A fejtámla mozdítható, annak érdekében, hogy pontosan beállíthassa a feje számára a pontos kényelmi funkcionalitást. Mivel ágyazható, ezért akár éjszakai vendégvárásra is alkalmas, valamint tárolós lehetséges kivitelénél fogva akár különféle dolgok tárolására is alkalmas lehet, például ágynemű tárolására. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. A microfabe szövetből készült anyaga teszi igényes, kiváló, frappáns darabbá. Különösen jó választás lehet, amennyiben szeretünk egy kicsit ellazulni, motoros relax funkciójának köszönhetően. Jobbos, és balos kivitelű állásban is tudjuk szolgáltatni, ez által szinte bármilyen nappali tökéletes bútora lehet. A képen látható párnák a teljes árba foglaltak. Mivel kopásálló felülettel rendelkezik, ezért remek befektetés. Készletinformációval kapcsolatban kérjük, hívja tamást a 06/70 626-50-33 számon!

Adatok:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat
 - Kattanó fejtámaszok
Méretek:
 - Szélesség: 262 cm,
 - Magasság: felhajtott párnával 92 cm,
   lehajtott párna: 72 cm
 - Mélység: 206 cm,
 - Fekvőfelület: 124 x 181 cm
 - Ülő magasság: 46 cm,
 - Ülő mélység: 63 cm
Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Hullámrugós kombinált ülőfelület
Állás:
 - Jobbos állású
 - Balos állású
Színek:  - Import bútor készlet és szín illetve anyaggal kapcsolatban telefonáljanak

Felhívom