Cabrio ágyazható sarok ülőgarnitúra 399.000 Ft-ért

Cabrio ágyazható sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
399000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Cabrio ágyazható sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Cabrio ágyazható sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. A mozdítható fejtámasz, és az állítható oldalsó kartámla a makulátlan kényelmi funkcionalitást, és esztétikumot segítik elő. Ágyazható voltánál fogva akár éjszakai vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Különösen jó választás lehet, amennyiben szeretünk egy kicsit ellazulni, motoros relax funkciójának köszönhetően. Balos kivitellel tudunk szolgálni. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. Amennyiben szeretne tőlünk vásárolni, kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy számíthassunk Önre, és tudjunk egyeztetni!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció

- Kattanó fejtámasz

- Kattanó kar

- Multirelax
Méretek:
- 270x220cm befoglaló

- 190x130cm fekvőfelület
Kivitel:
- Hullámrugós ülőfelület

- Balos kialakítás


Felhívom