Big Sofa barna ülőgarnitúra 199.000 Ft-ért

Big Sofa barna ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
199000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Big Sofa barna ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Big Sofa barna ülőgarnitúra igényes megjelenésű, pompás darabunk. A felületén található díszítő bevarrások csak növelik a megjelenési különlegességet. Pillanatnyilag barna színben tudjuk biztosítani, ez a jövőben változhat. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos egységek szolgáltatják. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is remek, és frappáns minőség. Felkeltettük a figyelmét? Ne habozzon telefonálni készletinformációkért a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Méretek:
 - 305x135cm

 - Fekvő felület: 123x240cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
Felhívom