Benjamin ülőgarnitúra -10 Ft-ért

Benjamin ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
-10 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
AzZZZ űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Benjamin ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Benjamin ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. A díszítő varrás, mely a felületén megjelenik, különleges megjelenést kölcsönöz neki. Mivel ágyazható, ezért a vendégeink éjszakai elszállásolása is megoldott. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. A német minőség megtestesítője. A képen látható párnák a teljes árba foglaltak. Felkeltettük az érdeklődését? Amennyiben igen, kérjük, hogy hívja mihamarabb értékesítőnket, hogy megrendelhessük Önnek!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
Méretek:
- 241cm szélesség

- 92cm magasság

- 88/77cm magasság párnával és anélkül 

- 43cm ülési magasság

- 65/83cm ülési mélység (párnával és anélkül)

- 194x152cm fekvőfelület
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Egyenes kialakításbanHa Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.
Felhívom