Bansin bézs sarok ülőgarnitúra 359.000 Ft-ért

Bansin bézs sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
359000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Bansin bézs sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Bansin bézs sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. Ágyazható voltánál fogva akár éjszakai vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. Mivel ágyneműtárolós, ezért remek választás lehet, amennyiben ágynemű tárolására szeretnénk felhasználni. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Balos kivitelben kapható. A darabhoz járnak a párnák is. Német import termékeink színvonalát hozza eme Bansin bézs sarok ülőgarnitúra. Készletinformációval kapcsolatban kérjük, hívja tamást a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
- Állítható párnák
- Ágyneműtartós funkció

Méretek:
-265x225cm befoglaló

-120x200cm fekvőfelület

Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület

Állás:
- Balos kialakításban


Felhívom