Multi motion bőrszett fotellel 650.000 Ft-ért

Multi motion bőrszett fotellel
Érdekli a termékünk?
650000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Multi motion bőrszett fotellel

Termék leírása:

A Multi motion bőrszett fotellel remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Tekintve, hogy bőrből készült darabunk, ezért remek minőséget képvisel. Különösen jó választás lehet, amennyiben szeretünk egy kicsit ellazulni, motoros relax funkciójának köszönhetően. Német import termékeink színvonalát hozza eme Multi motion bőrszett fotellel. Ha felkeltettük a figyelmét, akkor kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb készletinformációval kapcsolatban a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Motoros relaxos fotel
Méretek:
- 220x100cm 3-as elem

- 165x100cm 2-es elem 

- 70x70cm fotel
Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület


Felhívom