Modena kanapé 387.700 Ft-ért

Modena kanapé
Érdekli a termékünk?
387700 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Modena kanapé

Termék leírása:

A Modena sarokkanapé és egyben kanapéágy egy magas komfortfokozatú, össze zárva ágyazható prémium kanapé, ami inkább kanapéágy már mint kanapé. Különlegessége a 2 oldala ami 90x200cm-es felülettel rendelkezik, ágyazáskor egymás mellé hajtva és rögzítve pedig a összesen 180x200cm-es fekvőfelületű franciaágyat képez. A fekvő és ülőfelület 7 zónás rugósmatracból és 7cm vastag fekvőbetétből áll ami garantálja a kielégítő és mély alvást a fárasztó napok után. Mivel ez a kanapé első sorban alvásra és másodsorban ülésre van kitalálva, feltételezhetnénk hogy kinyitva neme túl praktikus de mind a párnázat és az ülési pozíció is meghazudtolja önmagát, kényelmes pihentető órákat lehet eltölteni rajta hála a rugós és fekvőbetétes ülőrészeinek. Négy féle szín és anyagösszeállításban tudjuk kínálni önnek ezt a sarokkanapét ami a képeken meg is nézhet. Ha tetszik a bemutatott kanapénk, hívjon minket és jöjjön el hozzánk, próbálja ki mielőtt megvenné. Keresse Tamást.

Méretei: 307 x 223 cm

ADATOK:

Funkciók:
 - Össze hajtahtó teljes értékű vendégágy
 - Ágyneműtartós változat
 - Rejtett polc rendszer

Méretek:
 - Szélesség: 307 cm,
 - Magasság: párnákkal: 88 cm,
   párnák nélkül: 76 cm
 - Mélység: 223 cm,
 - Fekvőfelület: 180 x 200 cm

- Ülő magasság: 47 cm,
- Ülő mélység: párnával: 74 cm,
   párnák nélkül: 92 cm

Kivitel:
 - bonell rugós ülőrész felső részén fekvőbetéttel.
 - Duplakomfortos üléselemek
 - ágyneműtartós kialakítás.

Állás:
 - Jobbos kialakításban
 - Balos kialakításban

Felhívom