Miért legyen harmónia körülöttünk?

2016-05-20 18:02

És hogyan tudjuk ezt alkalmazni az ülőgarnitúra vonatkozásában? Miért kell a témával foglalkozni, és miért olyan népszerű a Feng Shui? Ezekre a kérdésekre keressük a választ!

Bebizonyított tény, hogy a lakberendezéssel elért harmónia boldogságot okoz. Ugyanis nem mindegy, hogy a tárgyak (bútorok és egyéb berendezések) hogyan helyezkednek el, mennyire vannak harmóniában és
összhangban velünk és egymással. Ön is biztos érezte már, hogy belépett valahova, és megfogta valami megmagyarázhatatlan érzés, egy nyugodtság.

Azért foglalkozunk a témával és azért is biztatjuk az olvasóinkat arra, hogy kísérletezzenek, játszanak a berendezésekkel, mert tényleg nem mindegy hogyan rendezzük be a házunkat. A nappali, mint a leginkább „vendégcentrikus” helyünk pedig nem mindegy, hogy milyen hangulatot áraszt magából.

A Feng Shui ezért lett népszerű, bár nyilvánvaló tény, hogy a harmónia nemcsak a külső tényezőkön múlik, hanem leginkább egy olyan tudatállapot, ami belülről fakad és maximum ennek egyik támasztéka, mankója (amíg nem tudunk a környezettől elvonatkoztatni), ahol éppen vagyunk. Persze esztétikai szempontokból sem mindegy, hogy milyen ülőgarnitúrán ülünk.

Figyeljünk tehát a stílus és a színek összhangjára és összhatására is! Érezni fogjuk a változásokat.

Felhívom