Messina bőr bordó sarokkanapé -10 Ft-ért

Messina bőr bordó sarokkanapé
Érdekli a termékünk?
-10 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
AzZZZ űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Messina bőr bordó sarokkanapé

Termék leírása:

A Messina bőr bordó sarokkanapé igényes megjelenésű, pompás darabunk. A fejtámla állítható annak érdekében, hogy megtalálhassa az Ön számára leginkább kényelmes pozíciót felül. Piros és bordó színekben választható. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Mivel bőrből készült, ezért kiváló minőségű, frappáns, és strapabíró. Amennyiben rendszeresen szeretne relaxálni egy jót, akkor is kiváló lehetőséget nyújthat az Ön számára, hiszen motoros relax funkcióval felszerelt. Jobbos állásban tudjuk biztosítani. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. A darab készletről kapható. Amennyiben érdeklődni szeretne, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Motoros relax
- Kattanó fejtámla
Méretek:
-285x180cm
Kivitel:
- No-sag hullám rugós hideghabos felület
Állás:
- Jobbos kialakításban
Színek:
- Bordó kivitelbenHa Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.
Felhívom