Merida sarokkanapé -10 Ft-ért

Merida sarokkanapé
Érdekli a termékünk?
-10 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
AzZZZ űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Merida sarokkanapé

Termék leírása:

A Merida sarokkanapé igényes megjelenésű, pompás darabunk. Exkluzív kinézetű, ebből adódóan remek választás lehet, ha modernebbé szeretnénk varázsolni otthonunkat. Letisztult megjelenésénél fogva remek darabjává válhat bármely nappalinak. Az állítható hátsó fejtámla, és a mozdítható oldalsó kartámasz a makulátlan kényelmi funkcionalitást segítik elő. Mivel ágyazható, ezért a vendégeink éjszakai elszállásolása is megoldott. Mivel több színben is kapható, ezért könnyedén találhat olyan kivitelt, ami megfelel az Ön igényeinek. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Jobbos, és balos állásban is kapható, így könnyedén találhatunk olyan kivitelt, ami passzol a mi nappalinkhoz. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. Meg szeretné rendelni a darabot? Hívja bútoros Tomit a 06/70 626-50-33 számon! Akár készletről is vihető, a készleten levő darab ára drágább. 

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Állítható fejtámla, és kattanó karok
Méretek:
 - 270x230cm
Kivitel:
 - No-sag hullám rugós és
 - Hideg habos ülőfelület
Állás:
 - Jobbos kialakításban
 - Balos kialakításban
Színek: (képeken)
 - Több színben rendelhető

FIGYELEM! Kereskedésünk online webáruházzá alakult, a termékkínálatunk megváltozott. Jelen terméket már nem áruljuk! Nézz szét weboldalunkon, és tekintsd meg legújabb termékeinket!

Ha Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.
Felhívom