Málta ágyazható sarok ülőgarnitúra már -tól

Málta ágyazható sarok ülőgarnitúra
Most -ért elviheti, 290.000 Ft helyett!
290000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Málta ágyazható sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Málta ágyazható sarok ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A kartámasz mozdítható, a kényelmi funkcionalitás fokozásának érdekében. Ágyazható voltánál fogva akár éjszakai vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. Mivel ágyneműtárolós, ezért remek választás lehet, amennyiben ágynemű tárolására szeretnénk felhasználni. Jobbos kivitellel tudunk szolgálni. Meg szeretné rendelni a darabot? Hívja bútoros Tomit a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció

- Ágyneműtartós funkció

- Kattanó kar
Méretek:
- 260x235cm méret
Kivitel:
- Hullámrugós ülőfelület

- Jobbos kialakítás 


Felhívom