Maison U formájú ülőgarnitúra 499.000 Ft-ért

Maison U formájú ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
499000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Maison U formájú ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Maison U formájú ülőgarnitúra igényes megjelenésű, pompás darabunk. A fejtámla mozdítható, annak érdekében, hogy pontosan beállíthassa a feje számára a pontos kényelmi funkcionalitást. Ágyazható, ezért remek választás lehet, amennyiben időnként vendégeinket kellene éjszakára elszállásolni. Mivel ágyneműtartós, ezért akár tárolási feladatokat is elláthat. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos egységek szolgáltatják. Jobbos kivitelt tudunk biztosítani. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is remek, és frappáns minőség. Készletinformációval kapcsolatban kérjük, hívja tamást a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Nagy vendégágy funkció 125x220cm-es fekvőfelülettel

- Ágyneműtartós  
- Mozdítható fejtámlák

Méretek:
-320x165x215cm

Kivitel:
- Kiváló minőségű hideghab

Állás:
- Jobbos kialakításban

Felhívom