Maisch U alakú ülőgarnitúra 499.000 Ft-ért

Maisch U alakú ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
499000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Maisch U alakú ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Maisch U alakú ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. A fejtámasz állítható, hogy pontosan beállíthassa az ülési komfortot felül. Ágyazható voltánál fogva akár éjszakai vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. Mivel ágyneműtárolós, ezért remek választás lehet, amennyiben ágynemű tárolására szeretnénk felhasználni. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos egységek szolgáltatják. Jobbos állásban tudjuk biztosítani. Mivel német import termékünk, ezért kiváló, remek minőséget hordoz magában. Felkeltettük a figyelmét? Ne habozzon telefonálni készletinformációkért a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
- Ágyneműtartós funkció

- Áthelyezhető fejtámla 

- Ledönthető háttámla

Méretek:
- Külső méret: 320x165x215cm,
- Fekvőfelület: 220x125cm,

Kivitel:
- Tartós Hideg habos ülőfelület

Állás:
- Jobbos kialakításban


Felhívom