Luzio kanapé 78.500 Ft-ért

Luzio kanapé
Érdekli a termékünk?
78500 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Luzio kanapé

Termék leírása:

Luzio kanapé a kis garzonok nyerő választása. Kompakt méretével és kényelmes ülőfelületével megalapozza a pihenést használójának. Akár ifjúsági szobába vagy vendégszobába gondolja, méreteiben ez az egyik legjobb választás. Külső méretei nem érik el a 2 métert, csak 196x86cm-es rekamié, amely még így is elég fekvőfelületet biztosít a maga 125x196cm-es felületével. Így bőséges hellyel szolgál ez a kanapéágy vendégei számára. Néhány színben, csak 3 verzióban érhető el a Luzio kanapé, ami a sötét szürke, a világos szürke és a microfabre szövetben a barna. Ülőfelülete, hideg habos és hullarugós, hogy a legjobb komfortot nyújtsa. Ha tetszik kanapénk, amit bemutattunk, ne késlekedje, rendelje meg most, hívj bátran, beszélj értékesítőnkkel és gyere el nézd meg, ha ki van állítva vagy rendeld meg rögtön, ebben a kanapéban biztos nem csalódsz, ha ilyet keresel.

Méretei: 196x82cm

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat

Méretek:
 - Szélesség: 196 cm,
 - Magasság: párnával 78 cm,
   párna nélkül: 67 cm
 - Mélység: 82 cm,
 - Fekvőfelület: 125 x 196 cm

 - Ülő magasság: 38 cm,
 - Ülő mélység: párna nélkül: 68 cm
   párnával: 48 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Hullámrugós kombinált ülőfelület

Állás:
 - Egyenes kanapé

Színek:  - 317/09 - Szürke (zsákszövet)
 - 317/19 - Világos szürke (zsákszövet)
 - 296/19 - Barna (microfabre)

Felhívom