Lindau kék ülőgarnitúra 229.700 Ft-ért

Lindau kék ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
229700 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Lindau kék ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Lindau kék ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A felületén található díszítő varrás még elegánsabbá, és tetszetősebbé varázsolja. Mivel ágyazható, ezért akár éjszakai vendégvárásra is alkalmas, valamint tárolós voltánál fogva akár különféle dolgok tárolására is alkalmas lehet, például ágynemű tárolására. Több színben is kapható, ezért megtalálhatja azt a megoldást, ami a lakásához legjobban illik. Pillanatnyilag kék színben tudjuk biztosítani, ez a jövőben változhat. A felület kényelmessége a hideghabos egységek által szolgáltatott. Amennyiben meg szeretné rendelni a darabot, ne felejtse el hívni értékesítőnket a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Méretek:
- 203x106cm
Kivitel:
- Hideg habos ülőfelület
Állás:
- Egyenes kialakítás


Felhívom