Lindau kanapé 196.900 Ft-ért

Lindau kanapé
Érdekli a termékünk?
196900 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Lindau kanapé

Termék leírása:

Ebben a szobában most minden lehetséges - napközben pihenhet és beszélgethet a családjával. Este pedig ezen a kanapén ülve gyönyörködhet a kilátásban, tévézhetnek, olvashatnak és ha eljön az éjszaka, akkor pedig örömmel feküdhetnek le egymás mellé. Ehhez csak egy bútorra van szüksége, amely lehetővé teszi mindezt – és erre a legalkalmasabb kanapénk mint a Lindau. A kanapé egy elegáns megjelenésű króm lábakon álló, igényes díszítő varrással vart ülőfelülete, a legnagyobb kényelmet biztosítja önnek, No-Sag kombinált rendszere egy jó tartást biztosító, hullámrugós alapokon nyugszik, amire a hideghabos ülőfelület illeszkedni, amely a kényelmes és puha szövésű kárpittal van bevonva. Ezen a kanapén harcolni kell a mindent legyőző kényelemmel, hogy ne csak ezen feküdj vagy ülj egész nap. Akár alvás vagy ülés. ez a kétszemélyes kanapé a maximális pihenéshez segít hozzá, amit most megrendelhet sötétkék, vagy finom szürke, esetleg gyönyörű kékes színben, vagy az elegáns feketében. Ha tetszik a kanapénk, ne halogassa a megrendelést! Hívjon minket bátran, ha ki szeretné próbálni vagy megrendelné ezt, a Lindau kanapét.

Méretei: 203x106cm

ADATOK:

Funkciók:
 - Ágyazható
 - Ágyneműtartó

Méretek:
 - Szélesség: 203 cm,
 - Magasság: párnákkal 85 cm,
   párnák nélkül: 81 cm
 - Mélység: 106 cm,

 - Ülő magasság: 44 cm,
 - Ülő mélység: párnákkal: 59 cm
   párnák nélkül: 81 cm
 - Fekvő felület: 160x203 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Hullámrugós No-Sag kombinált ülőfelület
 - Minden párna tartozék

Állás:
 - Egyenes kanapéágy

Színek:
 - 403/02 - 403/02 - sötét kék
 - 403/06 - 403/06 - fekete
 - 403/09 - 403/09 - világos szürke
 - 403/12 - 403/12 - acél szürke

Felhívom