Lido barna sarokkanapé 299.000 Ft-ért

Lido barna sarokkanapé
Érdekli a termékünk?
299000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Lido barna sarokkanapé

Termék leírása:

A Lido barna sarokkanapé remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Letisztult megjelenésénél fogva remek darabjává válhat bármely nappalinak. A fejtámla állítható annak érdekében, hogy megtalálhassa az Ön számára leginkább kényelmes pozíciót felül. Pillanatnyilag barna színben tudjuk biztosítani, ez a jövőben változhat. A hideghabos kivitelének köszönheti a puha, kényelmes felületét. Mivel motoros relaxos kivitelű, ezért remek lehetőséget nyújt, amennyiben relaxálni szeretnénk egy jót egy fáradt nap végén. Jobbos kivitellel tudunk szolgálni. Ha felkeltettük a figyelmét, akkor kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb készletinformációval kapcsolatban a 06/70 626-50-33 számon!

 ADATOK:

Funkciók:
- Motoros relax
- Állítható fejtámasz
Méretek:

- 270x230cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámruagós ülőfelület
Állás:
- Jobbos kialakításban


Felhívom